Meer dan 95 jaar traditie, service en vakmanschap.

Juwelier Vanquaethem in Oostkamp is een begrip in de wijde regio Brugge - Kust. Onze familiezaak bestaat al sinds 1925, en we blijven de traditie voortzetten met ons uitgebreid aanbod aan juwelen en horloges. Traditie, creativiteit, kwaliteit, perfectie, vakkennis, persoonlijk advies en een uitstekende dienst na verkoop, dat is waar wij voor staan.

Bij ons is er keuze voor iedereen. We bieden juwelen aan in alle stijlen en voor ieders budget. Zo verkopen we onder meer gouden juwelen van Annamaria Cammilli, Bigli, Nanis, The Flanders Collection en OneMore. Voor wie het liever wat meer casual houdt, hebben we zilveren juwelen van Pesavento, Diamanti Per Tutti en TI SENTO. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie verlovingsringen en trouwringen.

Ook voor een kwaliteitsvol en mooi uurwerk kan je bij ons in Oostkamp terecht. Wij hebben een ruim aanbod Zwitserse uurwerken van onder andere Longines, Rado, Tissot en Balmain. Daarnaast hebben we ook nog stijlvolle horloges van Seiko, Rodania, Boss en Bering. Ook voor wie op zoek is naar een smaakvol en kwalitatief smartwatch vindt zeker wat hij zoekt in de collectie van Garmin.

Kortom, ben je op zoek naar een prachtig uurwerk of juweel, breng ons dan zeker een bezoekje. Je vindt ongetwijfeld je gading in ons onuitputtelijke aanbod.

 

Juwelier Vanquaethem - Traditie & Toekomst

 

Openingsuren

Open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 9u tot 12u en 13u30 tot 18u.

Gesloten op zondag en maandag.