Longines en Juwelier Vanquaethem hebben beide een mooie geschiedenis en staan voor klasse en elegantie.

Juwelier Vanquaethem is de Longines speciaalzaak en is erkend verdeler Brugge - Oostkamp.  Longines is pure klasse en elegantie. Ontdek het ruim assortiment: The Longines Master Collection, Longines Spirit, Hydroconquest, Conquest, Conquest Classic, Legend Diver, La Grande Classique de Longines, Longines Dolce Vita, Heritage, ..

Longines is een van de oudste fabrikanten van luxehorloges. Al sinds 1832 maken zij horloges van de beste kwaliteit. Dit vermaarde merk dankt zijn reputatie aan 2 belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis.

De eerste moderne Olympische Spelen
Longines horloges worden onlosmakelijk met sport geassocieerd. In 1892 waren ze verantwoordelijk voor de tijdsmeting op de eerste moderne Olympische Spelen. Ook tijdens de Tour de France nam het merk 31 keer de tijd op.

Daarnaast is Longines een steeds terugkerende waarde op sportevenementen die te maken hebben met baseball, basketbal, paardensport, tennis, skiën, turnen en formule 1.

Waardevolle vriendschap
Een van de directeurs van Longines was bevriend met de pionier-vliegenier Charles Lindbergh. Het was Longines die Lindberghs pilotenhorloge verder ontwikkelde en verfijnde. En dat heeft het merk geen windeieren gelegd.

Internationale naam en faam
Longines horloges genieten internationale bekendheid. Het merk staat in de top 5 van best verkochte prestigemerken, met dank aan zijn technische expertise, hoogstaande kwaliteit en elegantie.