Geef oud goud een nieuw leven

Heb je gouden juwelen liggen die je niet meer draagt? Dat is zonde, deze kunnen namelijk best wat waard zijn. Of heb je gouden juwelen geërfd die niet meteen je stijl zijn, maar die je toch graag wil koesteren? Er zijn heel wat mogelijkheden om oud goud een nieuw leven te schenken!

Naar de blog
Juwelen Vanquaethem

 

Het verschil tussen een quartz en mechanisch horloge

Ben je op zoek naar een nieuw horloge? Dan is een belangrijke vraag om over na te denken, als je wil gaan voor een quartz of een mechanisch horloge. Ontdek hier het verschil!

Naar de blog
Binnenwerk horloge

 

Waterdichtheid bij horloges

Water en horloges zijn absoluut geen vrienden. Maar toch wordt er bij veel horloges gesproken over waterdichtheid. Ontdek hier wat dit allemaal wil zeggen en hoe je je horloge het best beschermt tegen invloeden van water.

Naar de blog
Longines Hydroconquest horloge water

 

Op zoek naar de perfecte verlovingsring

Je wil je partner dé ultieme vraag stellen "Wil jij...?" Proficiat! Bij die vraag hoort natuurlijk de perfecte verlovingsring. We geven je graag enkele tips om de verlovingsring van jouw (en van je partners) dromen te vinden!

Naar de blog
Verlovingsring

 

Stap voor stap de juiste trouwringen kiezen

In de voorbereiding naar jullie huwelijk zijn er heel veel keuzes om te maken. De juiste trouwringen kiezen is daar een van. Aan de hand van een aantal vragen gaan we stap voor stap op zoek naar de trouwringen die perfect bij jullie passen.

Naar de blog
Trouwringen kiezen