Michael Kors

Nieuw

Chocoladebruin

Winters warm

Bestseller

Met of zonder stenen

Tof!

Geel en bruin

Rosé met bruin

wit, rosé of geel

Michael Kors Horloges

Michael Kors.  Niemand die nog niet van deze Amerikaanse modeontwerper heeft gehoord.  New York, New York, if I can make it there I’ll make it everywere zo is het ook voor Michael Kors.  Hij studeerde er aan het Fashion Institute of Technology.  Amper 19 jaar jong kreeg hij zijn eerste opdracht voor de befaamde boetiek Lothar’s in New York.  Een schot in de roos!

In 1981 richtte Michael Kors zijn eigen label op.

Gestart met dameskledij volgde ook een herencollectie.  Een succesverhaal en in 1999 werd Michael Kors uitgeroepen tot beste ontwerper van dameskledij, in 2003 voor herenkledij.

De accessoires konden niet uitblijven: schoenen, handtassen, Michael Kors uurwerken en juwelen.

Michael Kors horloges ogen chic, hebben een klassiek tintje en een zeer mooi design.  Michael Kors horloges zijn hip.    De collectie bestaat uit verschillende kleuren en materialen.  De Michael Kors horloges kan je opdelen in drie groepen: goud – zilver en brons.  Af en toe is er ook een kleurrijke armband, een trendy wijzerplaat, een Michael Kors horloge bezet met een overvloed aan schitterende steentjes.  Net niet over-the-top.

Jong, oud?  Klassiek, trendy?  Er is een Michael Kors horloge voor iedereen.

Meer informatie?

Een Michael Kors uurwerk moet je voelen aan je pols.  Vragen?  Neem telefonisch contact met ons op 050/ 82 73 73 of vul het contactformulier in.