Meistersinger horloges

N°02

Neo

N°3 Automatic

N°1

Perigraph

Pangaea Day Date

Pangaea

Ontsnap aan de tijd

We doen er alles aan om tijd te besparen. Technologieën worden geavanceerder, procedures eenvoudiger en de communicatie verloopt steeds sneller. Zo winnen we tijd, die we meteen weer inplannen met andere afspraken.

Klinkt bekend in de oren, niet? Soms willen we ook gewoon eens ontsnappen aan dit haastige gedoe. Aan de uren, minuten en seconden die ons leven bepalen. Meistersinger horloges helpen ons hier bij. Het klinkt misschien paradoxaal dat een blik op een horloge voor ontspanning zorgt. En toch is dat precies wat een eenwijzerhorloge van Meistersinger doet.

De tijd lijkt even stil te staan

Meistersinger horloges zijn geïnspireerd op de allereerste eenwijzerhorloges: de zonnewijzer en de eerste mechanische zakhorloges uit de 17e eeuw. De wijzer beweegt zich voort in rustige stappen van 5 minuten, waardoor de tijd langzamer lijkt te verstrijken. U ziet de tijd letterlijk niet meer wegtikken. Het zal u verbazen hoeveel tijd een uur bevat. Met de Meistersinger eenwijzerhorloges geniet u 365 dagen per jaar van meer tijd en rust.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over de Meistersinger horloges of een van onze andere producten of diensten? Contacteer ons geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag verder.