Longines horloges

La Grande Classique

Prima Luna

Master Collection

Evidenza

Dolce Vita

Zwitserse kwaliteit sinds 1832

Longines is een van de oudste fabrikanten van luxehorloges. Al sinds 1832 maakt Longines horloges van de beste kwaliteit. Dit vermaarde merk dankt zijn reputatie aan 2 belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis.

  1. De eerste moderne Olympische Spelen

Longines horloges worden onlosmakelijk met sport geassocieerd. In 1892 was Longines verantwoordelijk voor de tijdsmeting op de eerste moderne Olympische Spelen. Ook tijdens de Tour de France nam het merk 31 keer de tijd op.

Daarnaast is Longines een steeds terugkerende waarde op sportevenementen die te maken hebben met baseball, basketbal, paardensport, tennis, skiën, turnen en formule 1.

  1. Waardevolle vriendschap

Een van de directeurs van Longines was bevriend met de pionier-vliegenier Charles Lindbergh. Het was Longines die Lindberghs pilotenhorloge verder ontwikkelde en verfijnde. En dat heeft het merk geen windeieren gelegd.

Internationale naam en faam

Longines horloges genieten internationale bekendheid. Het merk staat in de top 5 van best verkochte prestigemerken, met dank aan zijn technische expertise, hoogstaande kwaliteit en elegantie.

Zoekt u iets speciaals en unieks? Ontdek in het uitgebreide gamma van Longines horloges de Master Collection. De uurwerken uit deze collectie zijn dankzij hun looks en techniek een ongekend succes sinds de lancering in 2005.

Wenst u meer informatie?

U kunt steeds bij ons terecht voor meer inlichtingen over onze Longines horloges en andere producten. Contacteer ons telefonisch op 050/ 82 73 73 of vul vrijblijvend het contactformulier in.