Gucci

Parelmoer wijzerplaat

Red and Green

Vintage

G-Timeless

Origineel

Nieuwe horsebit

Horsebit

U-Play

G Gucci

Interlocking

Guccissima

Gucci horloges

Gucci.  Wie het woord hoort denkt meteen aan mode en luxe.  Maar achter het merk schuilt de naam van de stichter.  Guccio Gucci stichtte in 1921 zijn eigen lederwaren bedrijf en kleine handtassenwinkel in Firenze, zijn geboortestad.

In geen tijd was Gucci een succes.  Veel van Gucci's Italiaanse klaren waren aristocraten die als hobby veel te paard reden.  Op hun vraag ontwierp Gucci voor hen een aangepaste collectie:  Horsebit.  Horsebit is nog steeds een icoon in de Gucci collectie.

Gucci's succes groeide jaar na jaar.  Gucci werd het symbool van moderne luxe.  In de jaren 50 werden winkels geopend in Milaan, New York, Londen, Parijs en Beverly Hills.  Gucci werd wereldwijd bekent voor zijn tijdloos design en uitmuntende kwaliteit.    Filmsterren, wereldsterren, ... als Jackie Kennedy, Liz Tayler, Peter Sellers, Samuel Becker ze koesterden allemaal Gucci.

Begin de jaren '70 kwam bij Gucci de interesse om Gucci horloges te ontwerpen.  In geen tijd werd Gucci één van de grootste fashion horlogemerken.  Alle Gucci horloges worden in Zwitserland gemaakt.

Elk Gucci horloge is een huwelijk tussen de tradionele Zwitserse horloge-technologie en het unieke Gucci ontwerp.  Is een Gucci horloge een horloge of is het kunst?

Interesse?

Een Gucci horloge moet je voelen, moet je passen.  Voor eventuele vragen kan je ons telefonisch contacteren op het nummer 050 / 82 73 73 of vul vrijblijvend het contactformulier in.