Balmain

Bicolor, parelmoerwijzerplaat

Ovaal

Elysee chrono

Pure elegantie

Wit en roze

Chrono

Originele vorm

Met briljant

Balmain horloges

Horloges en mode.  Ook voor Balmain is het een geslaagd huwelijk.

Pierre Balmain werd in 1914 in Frankrijk geboren.  Zijn moeder en oudere zus hadden een modezaak.  Na de dood van zijn vader bracht hij er veel tijd door.  Meteen viel zijn oog voor design en smaak voor mode op.  Als student was hij meer bezig met jurken te tekenen, te ontwerpen dan met zijn studies.  Door de tweede wereldoorlog heeft hij moeten wachten tot 1945 om zijn eerste collecties uit te brengen en eerste winkel te openen:  Rue Francois 44 in Parijs werd een begrip.

In 1987 koopt The Swatch Group de rechten voor de productie en marketing van de uurwerken Pierre Balmain.  The Swatch Group is één van de belangrijkste groepen in de Zwitserse horlogewereld met o.a. de horloges Breguet, Omega, Longines, Tissot en Swatch.

De Balmain horloges hebben meteen een zeer herkenbare stijl: de arabesques.  Dit Moors motief bepaalt de look van de talrijke wijzerplaten van Balmain horloges.

Balmain lijkt wel een patent te hebben op trendy klasse horloges.  Haute horlogerie en high fashion:  dat is een Balmain horloge.  Elk Balmain horloge is een streling voor het oog.

Wenst u meer informatie?

Eens een Balmain horloge passen?  Dat kan!  Kom vrijblijvend even langs.  Voor meer info kan u ons telefonsich bereiken op het nummer 050 / 82 73 73 of vul ons contactformulier in.