Merkhorloges met stijl

Altijd stipt op tijd

Een uurwerk is bedoeld om stipt de tijd aan te geven, en toch toont het ons niet zomaar de tijd. Het toont wie we zijn. Bij Vanquaethem vindt u diverse merkhorloges: van klassiek over modern tot supertrendy.

Zwitserse horloges

Wie denkt aan uurwerken denkt meteen aan Zwitserland. Zwitserse uurwerken staan garant voor vakmanschap, precisie, luxe, elegantie en traditie. Het zijn merkhorloges met naam en faam. Bij juwelier Vanquaethem kunt u terecht voor merken als Longines, Tissot, Rado, Balmain, Gucci en Alfex.

Bepaal mee de trends

Merkhorloges zijn vaak trendsetters. Ze introduceren nieuwe kleuren en vormen. Met een uurwerk van een van de volgende merken bent u zeker mee met de tijd:

Hiermee komt u steeds trendy en up-to-date voor de dag.

Bent u op zoek naar een tijdloos merkhorloge dat noch klassiek, noch supertrendy is? Ontdek het ruime aanbod van Rodania en Lotus. Voor een stijlvolle en subtiele look.

Talloze opties

Bij de aanschaf van een uurwerk kunt u kiezen uit diverse opties:

  • lederen of metalen armband
  • met of zonder datum
  • met of zonder chronometer
  • waterdicht

Wij staan u graag met raad en daad bij, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Want een uurwerk is zoveel meer dan de tijd.

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons gerust vrijblijvend als u meer informatie wenst over onze merkhorloges of onze diensten. Of spring gewoon binnen, we helpen u graag verder.