Flanders juwelen

Nieuw!

Bicolor set

Oorringen wit goud

Hanger bicolor

Stijlvolle hanger

Tijdloos

Trouw met mij!

Ontdek de magie van extreme schittering

Flanders juwelen stralen exclusiviteit, verleiding, elegantie, klasse en verfijning uit. Ze doen elke vrouw in een handomdraai opvallen. We vinden dat iedereen het recht heeft om met een Flanders juweel te pronken. Kom gerust langs in onze winkel, en wij helpen u om het perfecte Flanders juweel uit te kiezen dat bij u past. Zo laat u ongetwijfeld een verpletterende indruk na, waar u ook gaat.

Flanders Cut

Flanders juwelen hebben hun uitzonderlijke reputatie te danken aan de “Flanders Cut”, die in 1983 werd ontworpen. Het zou nog tot 1987 duren eer deze 8-zijdige diamant voor het eerst geslepen zou worden in een kleine Antwerpse diamantslijperij.

De Flanders Cut heeft 61 facetten en zit symmetrisch heel complex in elkaar. De briljant dankt zijn extreme schittering aan een zeer precieze slijpwijze. Het slijpen van een Flanders Cut-briljant neemt ongeveer een derde meer tijd in beslag dan een klassieke ronde briljant.

Wat is nu het geheim van de uitzonderlijke schittering van Flanders juwelen? De basisstructuur van een klassieke ronde briljant blijft volledig behouden nadat de diamant in zijn achtzijdige vorm geslepen werd.

Bent u op zoek naar een exclusief juweel waarmee alle hoofden in uw richting zullen draaien? Breng gerust een bezoek aan onze winkel. Wij kiezen samen met u uw perfecte Flanders juweel uit.